dissabte, 12 de desembre del 2015

IDEES NADALENQUES

Sí, sé que ja arribo una mica tard però com diu la dita: MAI ÉS TARD SI LA IDEA ÉS BONA (si, ho sé, no és pas així la dita però l’he adaptat una mica al context)

En aquest post, com vaig fer amb la tardor, us vull ensenyar algunes idees originals per a fer les portades/postals de nadal . Ja és hora de sortir dels típics dibuixos per pintar del caga tió o de les portades que estan més fetes per les mestres que pels infants. No es tracta que quedi maco i perfecte, es tracta que ho faci el nen/a. Evidentment que el podem guiar i ajudar, oferint-li un exemple i el material necessari, però el treball final ha de ser seu. Pel contrari no s’hi sentirà pas responsable ni orgullós. A vegades volem que les coses que van a casa quedin molt maques i oblidem la finalitat primera de fer-les, mostrar un treball del seu fill.

Al que anàvem, a continuació us adjunto un recull d’idees nadalenques per desbancar als típics treballs manuals que ja queden una mica antiquats i algunes vegades no s’adapten a l’edat de l’infant (els ha d’acabar fent la mestra).

PER ALS MÉS MENUTS...

FRAGMENTS D'ARBRES DE NADAL
FONT: ideesmagistrals.blogspot.com


PER ALS MÉS GRANS DEL PARVULARI...


ELS TRES REIS MANS
FONT: balmes.escolapia.cat

CAMELLS BEN CARREGATS
FONT: plastiquem.blogspot.com
 ELS TRES REIS
FONT: fler.cz
BOLA DELS DESITGOS

FONT: pedagogie.ac-toulouse.fr

PER A TOTES LES EDATS...


ARBRES DE PINYES
FONT: elementaryartfun.blogspot.com


ARBRE DE TAPS DE SURO
FONT: lafactoriaplastica.com
PENJANT DE L'ARBRE
FONT: martyreneemaycee.blogspot.com

Us animo a buscar-ne més, veureu que hi ha infinitat de bones idees i compartir-les és aprendre. Entre tots podem fer evolucionar tot aquest món que tant ens apassiona i mai ha de deixar de canviar, l'Educació.


SOM-HI MESTRES!


P.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada